Anders Werken in de Zorg is genomineerd voor de Impactmakerprijs 2021

Wie heeft de beste aanpak van het terugdringen van personeelstekort in zorg en welzijn? Anders Werken in de Zorg is trots om te melden dat onze aanpak hiervoor genomineerd is! De prijs waarvoor we in aanmerking komen is de Impactmakerprijs (juryprijs) of Bewegingsmakerprijs (publieksprijs). Het ministerie van VWS, Actie Leer Netwerk, RegioPlus en V&VN zetten vernieuwers in zorg- en welzijn met deze prijs in het zonnetje.

Uit maar liefst 29 inzendingen heeft de jury de tien meest inspirerende en impactvolle projecten geselecteerd. Anders Werken in de Zorg is één van de tien projecten die kans maken op de prijs. De tien projecten raken verschillende thema’s. Variërend van tijdsbesparing door nieuwe technologie, storytelling, diversiteit tot vermindering van uitstroom van zorgprofessionals. De jury vindt goed werkgeverschap in zorg en welzijn cruciaal. Maar alleen goed personeelsbeleid was niet voldoende om genomineerd te worden. Het gaat om structureel innoveren met samenwerking op verschillende terreinen. Bijvoorbeeld tussen zorg, welzijn en onderwijs, maar ook tussen zorgorganisaties onderling. Hier lees je meer over de prijs en de andere genomineerden.

Voor de Bewegingmaker 2021 er van 14 december tot eind januari 2022 gestemd worden via www.actieleernetwerk.nl/impactmakerprijs