Congres Anders Werken in de Zorg | 4 november 2021

Onder het motto ‘Samen verder’ houden de vier aangesloten regio’s van Anders Werken in de Zorg op donderdag 4 november een landelijk congres. Bestuurders, projectleiders, zorginnovatoren, en implementatiecoaches van de vier deelnemende regio’s én samenwerkingspartners zijn van harte uitgenodigd om elkaar op deze dag te ontmoeten.

In het NBC congrescentrum in Nieuwegein belichten gerenommeerde sprekers de laatste ontwikkelingen, wordt op inspirerende wijze een blik op de toekomst gericht en verzorgt elk van de vier regio’s ook nog eens een praktische workshop. Innoveren is en blijft tenslotte een werkwoord…

Hoe je kunt leren van elkaars successen, maar zeker ook van ‘mislukkingen’ vertelt gastspreker Paul Iske, hoogleraar én Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Het congres biedt bovendien voldoende ruimte om elkaar beter te leren kennen en te inspireren. Daarnaast is er een innovatieve markt waar ondernemers die betrokken zijn bij Anders Werken in de Zorg hun producten demonstreren.

Lees meer over het evenement, het programma én de sprekers op onze event-site.