Creatief ten tijde van crisis

Het coronavirus is zeker voor ouderen of chronisch zieke mensen een gevaar. Nu meer mensen besmet raken is het belangrijk om extra aandacht te hebben voor hygiëne en de richtlijnen van het RIVM strikt op te volgen. Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zal de beschikbare zorg in Nederland de komende periode naar verwachting zeer sterk onder druk komen te staan.

De organisaties die deelnemen aan het programma Anders Werken in de Zorg hebben de afgelopen maanden al ervaring opgedaan met het inzetten van de SmartGlass. In deze moeilijke periode kunnen zij door inzet van deze technologie toch nog gebruik blijven maken van de expertise van hun zorgprofessionals. Expertise zonder Afstand noemen we dat. Tijdens het beeldbellen kunnen professionals de Smart Glass-drager ondersteunen, toetsen en begeleiden. De drager kan tijdens het beeldbellen (verpleegtechnische) handelingen blijven uitoefenen, terwijl de handen vrij blijven.

Op dit moment zetten deelnemers deze Expertise zonder Afstand in zodat elke specialist kan meekijken zonder lijfelijk aanwezig te hoeven zijn èn kan de behandeling gewoon doorgaan.

Interesse om ook te kunnen blijven communiceren met collega’s en deskundigheid in huis te hebben zonder aanwezig te hoeven zijn? Met de Genzõ app kun je chatten, beeldbellen en live communiceren met de SmartGlass. Genzõ is gratis beschikbaar in iOS en Android. Heb je vragen of wens je meer informatie? Kijk dan op de project pagina op anderswerkenindezorg.nl.

Wil je dit binnen jouw organisatie inzetten? Neem dan direct contact op met 1minuut. De servicedesk helpt je graag verder: support@1minuut.zohodesk.eu of bel naar 010 – 316 77 00.