:

Digirehab

Uitdaging 

Veel ouderen ervaren fysieke beperkingen als gevolg van langdurig zitten, wat leidt tot verslapping van spieren. Deze afname van spierkracht resulteert vaak in de noodzaak van zorgondersteuning, aangezien ouderen moeite hebben met het volledig zelfstandig uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Oplossing
Vanuit het perspectief van ‘Positieve gezondheid’, met als doel een betekenisvol leven voor ouderen centraal te stellen, biedt Digirehab een waardevolle oplossing.

DigiRehab is een innovatieve digitale trainingstool die specifiek is ontworpen voor ouderen die thuiszorg ontvangen. Het biedt een unieke oplossing om de fysieke uitdagingen aan te pakken en de algehele gezondheid van ouderen te bevorderen.

Wat het oplevert
DigiRehab bevordert de zelfredzaamheid van de ouderen door middel van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die in de thuisomgeving worden aangeboden. Als een digitale oplossing biedt DigiRehab de mogelijkheid aan zorgprofessionals, mantelzorgers en andere betrokkenen om ouderen op maat gemaakte trainingssessies te verzorgen en deze te evalueren. De verbetering van de levenskwaliteit gaat gepaard met een efficiënte kostenbesparing in de zorg.

Bekijk hier in welke regio wordt samengewerkt rondom deze innovatie.

Klik op een regio voor de contactpersoon