Interesse in aansluiten bij Anders Werken in de Zorg? Meld je aan voor onze vrijblijvende presentatie! 

Donderdag 28 maart 2024
11.00 tot 12.30 uur
Online presentatie over Anders Werken in de Zorg (AWIZ) 

Wil jouw regio ook innovaties versnellen die bijdragen aan de transformatie van de zorg? En meer samenwerken en kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen? Sluit dan aan bij Anders Werken in de Zorg (AWIZ)! 

AWIZ is een landelijke beweging die uitgaat van de kracht van de regio. Inmiddels zijn 11 regio’s bij ons aangesloten. Door in de regio de krachten en ideeën te bundelen, kunnen we versnellen. Door kennis en ervaring tussen regio’s uit te wisselen, leren we van elkaar. Zo hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar werken we écht samen anders in de zorg.  

Aansluiten
Onze beweging verbreden we graag. Dit doen we gecontroleerd, zodat we voldoende tijd en ruimte houden om met de huidige regio’s door te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst echt anders blijven werken.   

Instapmoment voor nieuwe regio’s
Voor nieuwe regio’s hebben we één instapmoment met een onboardingsproces. Tijdens het onboardingsproces word je stap voor stap meegenomen in het AWIZ-gedachtegoed. Je krijgt handvatten om je eigen regionale samenwerking in te richten/vorm te geven of te versterken. Je wordt geïnspireerd door de aanpak van andere regio’s en wordt echt onderdeel van onze AWIZ-beweging.   

Het proces
In maart wordt één vrijblijvende presentatie gegeven over wat de AWIZ-beweging is en waar we voor staan, hoe je kunt aansluiten en hoe de startperiode eruitziet. Kun je hier niet bij zijn? Dan kun je na afloop de presentatie terugkijken, want we nemen deze op. Na afloop ontvang je de verdere informatie over het vervolgproces en wat er voor jouw regio nodig is om daadwerkelijk aan te sluiten.  

Via het aanmeldformulier op onze site (klik hier), kun je jouw gegevens achterlaten. Je ontvangt zo spoedig mogelijk per mail een Teamslink om aan te sluiten bij de presentatie.