Landelijke programmamanagers 1 november 2022 van start

Door de groei van het programma, heeft Anders Werken in de Zorg vanaf 1 november twee landelijke programmamanagers: Natascha van Riet en Joost Adams. Beide hebben ruime ervaring met zorginnovatieprogramma’s. Natascha is al sinds 1,5 jaar betrokken bij Anders Werken vanuit de regio West-Brabant. En Joost Adams is al enige tijd actief betrokken bij het programma vanuit zijn huidige rol bij Actiz. Het duo staat te trappelen om aan de slag te gaan in hun nieuwe parttime rol.

Natascha en Joost gaan samen met de regionale programmamanagers aan de slag om het programma verder uit te bouwen. Zo staat het vergroten van de kennisdeling tussen de regio’s, o.a. via een online community, hoog op de agenda. Ook meer uniformiteit in onderzoek en het beter benutten van data zijn onderwerpen waar ze mee aan de slag gaan. Door samen op te trekken hopen ze nog meer impact te kunnen maken in het versnellen van het programma.

Natuurlijk zijn Joost en Natascha aanwezig op het landelijke congres van Anders Werken op donderdag 17 november 2022. Ze hopen daar veel deelnemers te ontmoeten en te spreken!