Mijn AWIZ community

Let op: Mijn AWIZ is momenteel alleen beschikbaar voor geselecteerde testpersonen in de regio’s Friesland, West-Brabant en Drenthe. We zullen je op de hoogte houden zodra de community beschikbaar wordt gesteld voor andere regio’s.

Bij Anders Werken in de Zorg geloven we in het belang van het delen van kennis, ervaringen en documenten om samen de zorg te verbeteren. Daarom hebben we de community ‘Mijn AWIZ’ opgericht.

Mijn AWIZ is het platform waar elke deelnemende organisatie van Anders Werken in de Zorg toegang toe krijgt. Het is dé plek waar regionaal programmamanagers, innovatieadviseurs, projectleiders en zorgprofessionals die met innovaties werken elkaar kunnen vinden, binnen en tussen regio’s, om informatie uit te wisselen en van elkaar te leren. Ook voor kennis die nog in ontwikkeling is, is plek binnen de community. Of je nu op zoek bent naar inspirerende ideeën, specifieke documenten of gewoon wilt praten met collega’s, Mijn AWIZ is de plek waar alles samenkomt.

Om toegang te krijgen tot de community, kun je een aanvraag indienen bij de regiomanager van jouw regio. Deze zal je begeleiden bij het verkrijgen van je persoonlijke inloggegevens, zodat je snel kunt beginnen met het verkennen van en bijdragen aan Mijn AWIZ.

Houd er rekening mee dat de community op dit moment nog in ontwikkeling is. Momenteel wordt het platform getest met een kleine groep in de regio’s Friesland, West-Brabant en Drenthe. Gedurende deze testfase worden verbeteringen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat Mijn AWIZ goed aansluit bij de behoeften van de gebruikers. Zodra de testfase is afgerond en alle verbeterpunten zijn geïmplementeerd, krijgen alle aangesloten regio’s en zorgorganisaties toegang.