Samenwerking met Momo Medical

Fantastisch. Hij staat! Hij staat! Nee, dit is niet televisiepresentator Pierre Zenden na de gouden Olympische oefening van turner Epke Zonderland. Wat in dit geval ‘staat’ zijn de handtekeningen van directeur Menno Gravemaker van Momo Medical en Jan-Kees van Wijnen, lid van de raad van bestuur van tanteLouise, onder een samenwerkingsovereenkomst die beide partijen voor langere tijd aan elkaar bindt.

“De Momo BedSense draagt serieus bij aan het anders werken. Het is een slimme oplossing, waar heel veel energie vanuit gaat. Het enthousiasme op de werkvloer is enorm”, zegt Jan-Kees van Wijnen die de Momo BedSense ‘ontdekte’ op een groot internationaal congres waar hij zelf een van de sprekers was. “Menno en ik raakten in gesprek en ik zag meteen de potentie van dit product. Dat was een juiste inschatting, zo bleek: aan het eind van het congres werd de Momo BedSense uitgeroepen tot meest veelbelovende innovatie.”

TanteLouise en Momo Medical kwamen snel tot zaken. Inmiddels is de functionaliteit van de Momo BedSense fors uitgebreid.