Regio’s West- & Midden-Brabant maken samen plannen voor 2024 – 2025

Anders Werken in de Zorg regio’s West- en Midden-Brabant werken steeds intensiever met elkaar samen. Voor de jaren 2024-2025 hebben de twee regio’s samen een plan opgesteld met daarin een gezamenlijke ambitie op drie strategische thema’s. Wat dat betekent voor de deelnemende regio’s is overzichtelijk samengevat in een infographic.

Anders Werken in de Zorg heeft in de afgelopen jaren bewezen dat door samenwerking, technologische en sociale ontwikkelingen in de regio beter en sneller gaan. Het is dan ook goed om te zien dat er steeds meer organisaties meedoen, kennis inbrengen en nieuwe samenwerking tot stand brengen,” aldus bestuurder Camiel Hoek (Park Zuiderhout). Als bestuurlijk kartrekker voor de regio West-Brabant is hij trots op de vervolgstap om binnen het programma strategisch de krachten te bundelen en nadrukkelijker de samenwerking op te zoeken.

“Ook aankomend jaar hebben we weer een flinke ambitie om bewezen innovaties breder in te zetten, nieuwe te onderzoeken en te testen. Hierbij kijken we niet alleen naar de technische toepassing maar meer en meer naar de sociale aspecten. Dit doen we met de verschillende zorgorganisaties, de zorgkantoren, innovatieve bedrijven en onderzoekspartijen om een zo breed mogelijk effect te bereiken. Zodoende zetten we de noodzakelijke transitie kracht bij en gaan we de ouderenzorg versterken. Anders werken in de zorg is dan ook prachtig om aan bij te mogen dragen en een beweging om trots op te zijn!”

Anders Werken in de Zorg regio’s West- en Midden Brabant werken dus steeds intensiever met elkaar samen. Voor de jaren 2024-2025 hebben de twee regio’s samen een plan opgesteld met daarin een gezamenlijke ambitie op drie strategische thema’s:

  • Inzicht in effecten en opbrengsten
  • Sturen op data gedreven werken
  • Aandacht voor sociale innovatie & transitie

Wat dat betekent voor de deelnemende regio’s is overzichtelijk samengevat in deze infographic.

 

Plannen 2024-2025 regio's Midden- & West-Brabant