Resultaten West-Brabant 2023

West-Brabant is in 2022 gestart met het verkennen van een aantal nieuwe technologieën. Ieder half jaar delen we de resultaten (klik hier voor 2022 en klik hier voor Q1 & 2 2023). Ondertussen is het tijd om de resultaten over de laatste helft van 2023 te delen. Dat doen we binnenkort via de rapportages die Vilans voor ons maakt. Hierin lees je alle inhoudelijke details. Maar als sneakpreview delen we nu alvast de highlights van de aantallen in een nieuwe infographic.

Download de infographic van Q3 & Q4 2023

Deze infographic geeft een sneakpreview van de resultaten in 2023. Samen met de deelnemende organisaties en onderzoekspartner Vilans maken we nu de volledige eindrapportages van 2023 op. Deze rapportages geven inzage in de resultaten, maar ook in de uitdagingen van de projecten. Wat ging goed en wat kon beter? Welke doelen hebben we gesteld en zijn deze behaald? We publiceren de rapportages binnenkort op deze website.

Over deze sneakpreview zeg programmanager Maud van Riel alvast: “Het is mooi om te zien dat alle projecten een ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ook in het tweede halfjaar is er veel opgeschaald, geleerd en geëxperimenteerd. Zo zijn we gestart met het uitproberen van de inzet van Wolk Short extramuraal, een mooie doorontwikkeling op een reeds bestaand project”, blikt ze terug.  “Super trots zijn we natuurlijk op de implementatie toolkit van Momo Bedsense. Het maakt niet alleen opschalen binnen je eigen organisatie makkelijker maar zeker ook nieuwe organisaties kunnen vliegend van start. Een zeer belangrijke stap in het vastleggen en verstevigen van de aanwezige kennis in de regio.

 

 

Spotify podcast

Anders Werken in de Zorg podcast

Soundcloud podcast

Anders Werken in de Zorg podcast

Toolkit Momo bedsense

Implementatie toolkit voor de Momo Bedsense