Terugblik regionaal event Anders Werken In de Zorg

Op 22 februari vond hét regionaal event Anders Werken In de Zorg plaats. Samen met zo’n 300 deelnemers, een twintigtal workshopleiders, vele standhouders én een compleet organisatieteam, kijken we terug op een zeer geslaagde dag!

Het event organiseerden we in samenwerking met Fontys Centre of Expertise Health en Summa College. De bruisende campus van Fontys Hogeschool in Eindhoven vormde het decor van het event.

Korte terugblik programma
Tijdens een dynamisch en afwisselend programma gingen we samen ontgroeven. We begonnen de middag met een inspirerende lezing door key-note speaker George Parker (Illusionist en Creative Director & Producer van verandering). Hij nam ons op een verrassende manier mee in manieren om te veranderen, door gebruik te maken van onze aangeboren kwaliteiten en creativiteit.

Vervolgens gingen we uiteen voor twee actieve rondes. Je kon één van de negen workshops volgen en/of aan de slag met samenzorggesprekken met simulatiecliënten in de arena’s in het Explorelab. Daarnaast was het mogelijk rond te kijken bij de verschillende stands in het Extended Explorelab, waar bedrijven hun zorginnovatie(s) presenteerden.

We sloten af met liedjesmaker Maud Wilms, die de middag op muzikale wijze wist samen te vatten in een prachtig lied. En natuurlijk was er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens een gezellige borrel! Met een hoop nieuwe inzichten, kennis en inspiratie én een gevulde goodie bag ging iedereen weer huiswaarts.

We kijken terug op een geslaagde middag vol kennis, inspiratie en innovatie. Op naar het volgende event!

Aftermovie event

Bekijk hier de spetterende aftermovie voor een goede impressie van het event!