Wie innovaties vleugels geeft, stijgt boven zichzelf uit…

De nieuwste innovaties in de zorg kregen een prachtig podium tijdens het Pitchevent 2020 van het Care Innovation Center, het voorportaal in de strijd om de Nationale Zorginnovatieprijs.

Doel van deze prijs is om het bedenken van slimme oplossingen te stimuleren en is speciaal bedoeld om ondernemers die na lang testen een nieuw product hebben gelanceerd. Om ervoor te zorgen dat  hun ‘uitvinding’ echt van de grond komt geven het Care Innovation Center, CrossCare, SEAS2Grow (Europese Unie) en het programma Anders Werken in de Zorg deze ondernemers graag dat extra duwtje in de rug. 

Edith Raaijmakers en Maartje Huggers wonnen de Regionale Zorginnovatieprijs met hun website Gwoon Handig. Het is een super handige virtuele winkelstraat waar nu al meer dan honderd zorgaanbieders en hun klanten elkaar eenvoudig kunnen vinden. Volgens de jury niet alleen sympathiek maar ook veelbelovend. Een sociale innovatie met toekomst, zo oordeelde de jury. 

Meer weten over de deelnemers en hun innovaties tijdens het Pitchevent? Lees dan het volledige artikel online in BN DeStem of download het artikel.