Doe mee!

Enthousiast en interesse om aan te sluiten bij Anders Werken in de Zorg? Bekijk de mogelijkheden. 

Nieuwe zorgorganisaties zijn welkom om aan te sluiten. We werken hierbij met regio’s. Dat betekent:

  • Je kunt aansluiten als je met minimaal één andere zorgorganisatie in jouw regio gezamenlijk wilt aansluiten. Hierbij maakt het niet uit of je nu al samenwerkt op het terrein van zorgtechnologie of dat je dat van plan bent.
  • Minimaal 75% van de organisaties die wil aansluiten dient uit Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT)-organisaties te bestaan.
  • Wil je als zorgorganisatie aansluiten dan vragen we om bestuurlijk commitment door ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst. Daarnaast vragen we afhankelijk van de omvang van de organisatie een jaarlijkse bijdrage van €1.000 tot €3.000 per jaar per organisatie.

Interesse?
Stuur een mail naar de landelijke programmamanagers Joost Adams en Natascha van Riet via info@anderswerkenindezorg.nl Zij plannen vervolgens een overleg in. 

Ben je als leverancier of ondernemer bezig met een innovatie die aansluit bij Anders Werken in de Zorg? Breng het dan eens onder de aandacht bij een van de aangesloten zorgorganisaties. Als zij het interessant vinden, kunnen ze kijken of het ook regionaal opgepakt en eventueel onderzocht kan worden. Bij een positieve beoordeling over de innovatie, kunnen we deze breder in het netwerk van Anders Werken in de Zorg delen. Oftewel, we hanteren hierbij een ‘bottom-up’ aanpak. 

Ben je werkzaam bij een landelijke organisatie en ga je graag de samenwerking aan met Anders Werken in de Zorg? We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we elkaar kunnen versterken. Stuur gerust een mail naar de landelijke programmamanagers Natascha van Riet en Joost Adams via info@anderswerkenindezorg.nl

Bij regionale of lokale samenwerkingspartners raden we aan om eerst contact op te nemen met de regionaal programmamanager van de regio waarin jullie actief zijn. Zijn in jouw regio nog geen organisaties aangesloten bij Anders Werken in de Zorg? Neem dan contact op met de landelijke programmamanagers Joost Adams en Natascha van Riet.

Ben je werkzaam bij een onderzoeksinstelling en wil je graag de samenwerking aangaan met Anders Werken in de Zorg? We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we elkaar kunnen versterken. Stuur gerust een mail naar de landelijke programmamanagers Natascha van Riet en Joost Adams via info@anderswerkenindezorg.nl

Regionale onderzoeksinstellingen raden we aan om eerst contact op te nemen met de regionaal programmamanager van de regio waarin jullie actief zijn.
Zijn in jouw regio nog geen organisaties aangesloten bij Anders Werken in de Zorg? Neem dan contact op met de landelijke programmamanagers Joost Adams en Natascha van Riet.

Contactformulier