Regionaal event Anders Werken In de Zorg

Op 22 februari 2024 organiseert Anders Werken In de Zorg Zuidoost-Brabant, in samenwerking met Centre of Expertise Health van Fontys Hogeschool en Summa College, een regionaal event over zorgtechnologie. Dit event staat in het teken van het loslaten van oude patronen in zorg die niet meer uitvoerbaar en betaalbaar zijn. Hoe gaan we samen ontgroeven?

De save the date is verstuurd en binnen twee weken waren de eerste 100 aanmeldingen een feit! Momenteel zetten we de puntjes op de i van het programma. Een klein tipje van de sluier: we gaan zelf aan de slag tijdens inspirerende workshops, krijgen een kijkje in het Explorelab van Fontys Hogeschool en worden meegenomen in een interessante lezing van een keynote spreker op het gebied van zorgtechnologie.

Het doel is om zo met én van elkaar te leren hoe we technologie in de zorg kunnen inzetten, om werkdruk onder professionals te verminderen en cliënten en hun naasten te ondersteunen om langer zelfredzaam te blijven.

Wil jij erbij zijn?

Ben jij een zorgprofessional, student of docent bij één van de betrokken organisaties (Archipel, Vitalis, Oktober, Joris Zorg, Savant Zorg, de Zorgboog, ZuidZorg en Sint Annaklooster, Fontys Hogeschool en Summa College) en wil jij dit event niet missen? Meld je aan via onderstaande link