Image by rawpixel.com

Nieuw! Toolkit Momo BedSense

Wat zijn we trots; de toolkit voor de implementatie van de Momo BedSense is klaar voor gebruik!

“Een handig hulpmiddel waar we altijd op terug kunnen vallen bij de implementatie van Bedsensoren. De perfecte manier om onze kennis vast te leggen en te delen. En het mooie is dat niet alleen onze eigen regio hiervan profiteert, maar alle andere deelnemende regio’s ook,” zegt Maud van Riel, programmanager van regio West-Brabant. “We hebben gekozen voor de Momo Bedsense, omdat dit de enige technologie is waarbij wij alle stappen van het honingraatmodel hebben doorlopen en onze kennis en ervaringen compleet kunnen uitwisselen.”

Als initiatiefnemer heeft regio West-Brabant implementatiecoaches Jethro Geelen en Désirée Hobbelen opdracht gegeven om de toolkit te ontwikkelen. De projectleiders van verschillende organisaties in de regio hebben tijdens de ontwikkeling input geleverd, meegekeken en feedback gegeven. Ze zijn met recht trots op het resultaat, een interactief en overzichtelijk hulpmiddel.

Jethro legt in het kort uit hoe het werkt en voor wie het vooral goed bruikbaar is: “Als je net start met de implementatie van de Momo Bedsense, is het handig om van het begin tot eind te worden meegenomen in alle implementatiestappen. Daarbij zijn er per hoofdstuk verschillende templates of linkjes die je kunt gebruiken. Ook verwijzen we, waar dat kan, naar de handige routekaart van Momo Medical. Wie ingelogd is komt meteen op de juiste plek in de routekaart terecht. En heb je toch nog een vraag of opmerking over een onderwerp? Dan kan je via de toolkit direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Zo houden we hem ook up to date en relevant.”

Ben jij bezig met de implementatie van de Momo Bedsense?